AANBIEDING! Workshop 
Efficiënt werken in Outlook.
1,5 uur Incompany,
max 15 deelnemers
Direct aanmelden
NU MAAR €250,-

Advies op maat

Weet u niet welke training of workshop u nodig heeft?

”Wat leuk is werkt goed”

Algemeen

Er komt geen eind aan uw werk. Uw mailbox zit veel te vol en iedereen lijkt u nodig te hebben.
Zou het niet prettig zijn om sterker te staan in dit soort situaties? Om niet een speelbal van gebeurtenissen te zijn, maar zelf de touwtjes in handen te hebben? Lage Land Advies ontwikkelt maatwerk trainingen op het gebied van efficiënt en gezond werken. In onze trainingen staat niet alleen overdracht van kennis en kunde centraal, maar ligt de focus op gedragsverandering. Efficiënt werken, timemanagement, Microsoft Office trainingen, toegepast in uw werksituatie en uw functie en taken.

Het Nieuwe Werken

Is het onafhankelijk werken van tijd en plaats. Flexibiliteit in werkomgeving en werktijd vraagt o.a. om meer eigen verantwoordelijkheid van de individuele medewerker en een meer resultaatgerichte (target/out-com) aansturing.

Timemanagement en Efficiënt werken

Gaat over het effectief en efficiënt indelen van beschikbare en geplande tijd en plannen / managen van uw (werk) taken. Hoe doe je dat in de vaak ad-hoc gebeurtenissen gedurende een hectische dag? Hoe ga je om met een zo volle mailbox dat je het gevoel hebt niet meer aan werken toe te komen?

Een greep uit onze trainingen als voorbeeld:
 


 

 • Leuk dat Nieuwe Werken

  Van 9 tot 5 naar 24/7? Het Nieuwe Werken vraagt om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

  Het Nieuwe Werken vraagt om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid maar het geeft je ook heel veel vrijheid. Waar en wanneer doe je welke werkzaamheden en hoe plan je dit optimaal?
  Weet u wat het leukst is aan het nieuwe werken? U werkt efficiënter in minder tijd en houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wie wilt dat nu niet? Kortom; wat zijn jouw voordelen van het nieuwe werken?

  Meer over de training
 • Altijd een lege inbox?

  Leer efficiënt werken en optimaal gebruik maken van Microsoft Office Outlook.

  Aan het eind van de training bevat uw inbox maximaal 15 mails en is de rest opgeruimd en geordend. Kun u het zich al voorstellen?
  In deze training leert u niet alleen omgaan met de mogelijkheden van Outlook (mailbeheer, agendabeheer, taakbeheer) . Tevens staat gedragsverandering in nog efficiënter werken en timemanagement centraal. Direct toepasbaar binnen uw individuele functie-eisen en -taken.

  Meer over de training
 • Nog efficiënter werken.

  100% digitaal werken

  Natuurlijk kent u de term paperlessoffice. maar wat betekent het nu echt om enkel en alleen digitaal te werken?
  Dat vraagt om een ijzersterk werksysteem in documentbeheer, versiebeheer, digitaal opruimen en keus in welke (werk)taken in welke software worden uitgevoerd.

  Meer over de training
 • Altijd druk, altijd tijd.

  Inzicht in stress en ontspanning.

  Wat is stress eigenlijk? Hoe ontstaat het? Hoe beïnvloedt het jouw (werk)taken en hoe kan je stress voorkomen op de werkplek  binnen de individuele functie eisen en -taken?

  Meer over de training
 • Plannen doe je zo

  Leer efficiënt en realistisch plannen

  Efficiënt en realistisch plannen in een paperless office  en 24/7 beleid is  een hele klus. Leer hoe je  beter kan plannen en hoe je zorgt dat je je aan je planning kan houden.

  Meer over de training
 • Opgeruimd werkt lekker

  Opruimen kost minder tijd dan zoeken

  Afgelopen met dat papier, vanaf nu digitaal werken! Maar hoe zorg je ervoor dat je alles kunt terugvinden? Goed opruimen kost minder tijd dan zoeken.

  Meer over de training
 • Maatwerk training

  Uw eigen training voor uw eigen medewerkers

  U kent de koers van uw bedrijf het best. U weet wat er speelt in de markt en bij uw medewerkers. WIj horen dat graag van u. Voor onze dienstverlening geldt maatwerk als enige standaard. Samen met u maken wij het trainingsaanbod wat het best aansluit bij uw medewerkens. Zowel in inhoud, opbouw, duur en tempo, zowel op methodiek en didactiek wordt het aanbod afgestemd op uw bedrijfscultuur, strategie en ambitie. 
  Soms wordt er een pilot training georganiseerd om voorafgaand aan de start de puntjes op de i te kunnen zetten. Natuurlijk worden de resultaten geëvalueerd en als u dat wilt kunt u zelfs de gehele organisatie en planning van trainingen aan ons overlaten.

  Bent u geïnteresseerd in een maatwerk training?
  Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
  Wij vertalen uw behoefte naar een concreet aanbod.
   

  Meer over de training